Buitenritten

Een ruiter met passie voor de natuur kun je geen groter plezier doen, dan met het maken van een mooie buitenrit. Manege Bakker organiseert door het hele jaar heen prachtige, bijzondere en spannende buitenritten. Via het ons omringende bos- en duingebied kunnen ruiters te paard naar het strand van Noordwijk. Natuurlijk is dit zowel privé als met een groep mogelijk.

Een buitenrit is een hele belevenis. Daarom is recente rijervaring verplicht en moeten stap, draf en galop goed worden beheerst.

Genieten van de natuur

Iedere dag is er bij Manege Bakker gelegenheid om te genieten van natuurgebied ‘Boswachterij Noordwijk’, dat zo’n vijfhonderd meter vanaf de manege begint. Onder begeleiding kun je gedurende één of twee uur een heerlijke buitenrit maken. Bos, strand en duinen; je vindt het op een steenworp afstand.

 

Tijdens de verschillende seizoenen lijkt elke buitenrit telkens weer een nieuwe ervaring. Geweldig om de invloeden van de zee op het strand te paard te ondervinden. De ruiters van Manege Bakker zijn het hele jaar rond welkom op het Noordwijkse strand, op elk tijdstip van de dag. Kom genieten van deze unieke ervaring!

Wie mee wil met deze buitenritten moet beschikken over voldoende rijervaring. Dit betekent dat ruiters minimaal vier jaar rijervaring hebben en goed kunnen stappen, draven en galopperen in een groep.

Buitenritten voor de beginnende ruiter

Voor wie nog niet zo lang paardrijdt, maar wel graag te paard van de natuur wil genieten biedt manege Bakker ook mogelijkheden om buitenritten te maken.

 

  • Buitenritten voor beginners worden alleen gemaakt op afspraak.
  • De ritten gaan door bos en duin, maar niet over het strand
  • Voor beginners kunnen er alleen ritten gemaakt worden in de maanden mei tot en met september
  • Alleen volwassenen kunnen deze buitenritten maken. Kinderen gaan alleen mee naar buiten als zij het stappen, draven en galopperen goed beheersen.
  • Een buitenrit-groep voor beginners bestaat uit maximaal vier personen en één begeleider.
  • Wil je met meer onervaren ruiters naar buiten, dan zijn hier extra kosten aan verbonden vanwege de extra voorrijder(s).

Wat kost een buitenrit?

Een buitenrit van één uur kost 20,00 euro. Voor twee uur betaal je 40,00 euro.

 

Meer weten over buitenritten?

Voor meer informatie over onze buitenritten kun je ons bellen op werkdagen van 9.00 tot 23.00 en in de weekeinden van 9.00 tot 19.00 uur op tel. 0252-372628. Je kunt ook even langskomen in onze gezellige kantine.


Ook leuk om te doen

Nachtritten

Zo’n vier keer per jaar organiseren wij van Manege Bakker nachtritten. Een gezellige en spannende ervaring!
Alles over nachtritten

Dagtocht

Manege Bakker organiseert ongeveer eens in de twee maanden een dagtocht. Deze tocht brengt deelnemers naar de natuur van de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen.
alles over dagtochten