Pensionstalling

Al het goede voor jouw paard

Voor hartstochtelijke paardenbezitters is Manege Bakker een uitstekende plek om hun paard te stallen. De manege met de pensionstalling is gelegen op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk, en gemakkelijk met de auto te bereiken.

Manege Bakker biedt alles wat een sportgerichte of recreatieve ruiter zich maar wensen kan. Naast alle faciliteiten op de manege zelf, zijn bos, duin en strand vlakbij. Binnen vijf minuten ben je vanuit de manege in het bos, waar je je, samen met jouw paard, helemaal kunt onderdompelen in de Zuid-Hollandse natuur.

Faciliteiten

Manege Bakker heeft plaats voor zo’n zeventig paarden. De accommodatie biedt een ruime box voor jouw paard, twee binnenbakken van 20 bij 40 meter, een aantal paddocks, een buitenbak van 20 bij 60 meter en een longeercirkel. De paarden worden iedere morgen door ons uitgemest en krijgen driemaal per dag hun hardvoer en hooi of kuilgras.

Manege Bakker is gelegen in de prachtige Bollenstreek, op vijf minuten paardrijden van natuurgebied De Boswachterij en op zo’n vijftien minuten rijden van het strand. Dit maakt de ligging van Manege Bakker ideaal!

Het strand op

Je mag met jouw paard het gehele jaar door en op elk tijdstip van de dag genieten van het Noordwijkse strand. Voor de recreatieve ruiter is dit een perfecte locatie om natuur en paard optimaal te beleven.

Voor de sportieve ruiter heeft Manege Bakker verschillende faciliteiten waar je altijd gebruik van mag maken als je bij ons een box huurt. Ook wordt er elke maand een dressuurwedstrijd georganiseerd en is er vier keer per jaar een onderlinge springwedstrijd.

Natuurlijk is iedereen die gebruik maakt van de pensionstalling ook van harte welkom in onze gezellige kantine. Vanuit daar kunt je de activiteiten in de binnenbak beleven onder het genot van een hapje of een drankje.