Dagtocht aan zee

Dagtocht aan zee
Manege Bakker organiseert ongeveer twee keer in een jaar een dagtocht. Deze tocht brengt deelnemers naar de natuur van de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen.

De tocht naar de Waterleidingduinen leidt over het strand en door de duinen naar Restaurant ’t Panneland in Vogelenzang, waar je gedurende anderhalf uur kunt genieten van de lunch.
Daarna rijden we verder naar de Amsterdamse Waterleidingduinen waar bezoekers volop kunnen genieten van rust en ruimte. Grote kans om in dit afgesloten, beschermde natuurgebied een damhert of een Schotse hooglander tegen te komen.


’s Ochtends vertrekken we tussen negen en half tien, en zo rond de klok van vier uur arriveren we weer bij de manege. Daar kan in de gezellige kantine nog gezellig lang nagepraat worden over de prachtige rit.
Wie mee wil met deze dagtocht moet beschikken over voldoende rijervaring, ook op het strand. Dit houdt in dat ruiters minimaal vijf jaar rijervaring hebben en goed kunnen stappen, draven en galopperen in een groep.
Enthousiaste ruiters kunnen aan de dagtochten deelnemen in een groep, maar het is ook mogelijk om met een eigen gezelschap een afspraak te maken voor een tocht.

Voor meer informatie over onze dagtocht kun je ons bellen op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur en in de weekeinden van 9.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 0252-372628
Je kunt ook even langskomen in onze gezellige kantine.


Ook leuk om te doen

Buitenritten

Een ruiter met passie voor de natuur kun je geen groter plezier doen, dan met het maken van een mooie buitenrit.
Alles over buitenritten

Nachtritten

Zo’n vier keer per jaar organiseren wij van Manege Bakker nachtritten. Een gezellige en spannende ervaring!
Alles over nachtritten