Vakantiestalling

Het paard mee op reis

Wil je op vakantie maar wilt je jouw paard niet thuislaten? Bij manege Bakker kunt je tijdens de zomermaanden je paard stallen en gebruik maken van de accommodatie en de prachtige uitrijmogelijkheden.

Noordwijkerhout biedt, net als alle andere plaatsen in de Bollenstreek, een ruime keuze aan hotels en campings waar je zelf kunt verblijven terwijl jouw paard bij Manege Bakker overnacht. Manege Bakker met vakantiestalling is gelegen op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk, en is gemakkelijk met de auto te bereiken.

Manege Bakker biedt alles wat een sportgerichte of recreatieve ruiter zich maar wensen kan. Naast alle faciliteiten op de manege zelf, zijn bos, duin en strand vlakbij. Binnen vijf minuten ben je vanuit de manege in het bos, waar je je, samen met je paard, helemaal kunt onderdompelen in de Zuid-Hollandse natuur.

Heerlijke vakantie

Manege Bakker biedt een ruime box voor jouw paard, twee binnenbakken van 20 bij 40 meter, een aantal paddocks, een buitenbak van 20 bij 60 meter en een longeercirkel. De paarden worden iedere morgen door ons uitgemest en krijgen driemaal per dag hun hardvoer en hooi of kuilgras.

Manege Bakker is gelegen in de prachtige Bollenstreek, op vijf minuten paardrijden van natuurgebied De Boswachterij en op zo’n vijftien minuten rijden van het strand. Dit maakt de ligging van Manege Bakker ideaal! Zeker voor een heerlijke vakantie!

Gezellige activiteiten

Je mag met je paard het gehele jaar door en op elk tijdstip van de dag genieten van het Noordwijkse strand. Voor de recreatieve ruiter is dit een perfecte locatie om natuur en paard optimaal te beleven.

Voor de sportieve ruiter heeft Manege Bakker verschillende faciliteiten waar je altijd gebruik van mag maken als je bij ons tijdelijk een box huurt. Ook wordt er elke maand een dressuurwedstrijd georganiseerd en is er vier keer per jaar een onderlinge springwedstrijd.

Natuurlijk is iedereen die gebruik maakt van de vakantiestalling ook van harte welkom in onze gezellige kantine. Vanuit daar kun je de activiteiten in de binnenbak beleven onder het genot van een hapje of een drankje.