Nachtrit: ’s Nachts op pad

Zo’n vier keer per jaar organiseren wij van Manege Bakker nachtritten. Een gezellige en spannende ervaring!

Ook deze ritten gaan, net als de buitenritten, dwars door het natuurgebied ‘De boswachterij’ en over het Noordwijkse strand. Een nachtrit duurt twee uur en wordt meestal op zaterdagavond georganiseerd.

De magie van het duister

De avontuurlijke nachtritten gaan door bos, duin en over het strand. De vertrektijden van de nachttochten zijn vaak afhankelijk van het weer en de helderheid. Meestal vertrekken deelnemers tussen 20.00 uur en 21.00 uur. Natuurlijk is het vertrekmoment bekend als deelnemers zich voor de nachtrit opgeven.

Je vertrekt bij de manege met licht en bent op het strand als de zon onder gaat. Daarna voert de tocht door het donkere duingebied terug naar de manege. Een unieke ervaring!

Ervaring

Manege Bakker organiseert de nachtritten in de periode van mei tot en met september. Om mee te kunnen met een nachtrit, moet je al bekend zijn met het rijden op het strand. Ook hebben deelnemers vijf jaar rijervaring nodig en moet stappen, draven en galopperen in een groep geen probleem zijn.

Als je met een eigen groep een nachtrit wil ervaren, kan dat ook.

Meer weten over nachtritten?

Voor meer informatie over onze nachtritten kun je ons bellen op werkdagen van 9.00 tot 12.00 en van 16.00 uur tot 19.00 uur en in de weekeinden van 9.00 tot 16.00 uur op tel. 0252-372628. Je kunt ook even langskomen in onze gezellige kantine.


Ook leuk om te doen

Buitenritten

Een ruiter met passie voor de natuur kun je geen groter plezier doen, dan met het maken van een mooie buitenrit.
Alles over buitenritten

Dagtocht

Manege Bakker organiseert ongeveer eens in de twee maanden een dagtocht. Deze tocht brengt deelnemers naar de natuur van de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen.
alles over dagtochten