Buitenritten

Een ruiter met passie voor de natuur kun je geen groter plezier doen, dan met het maken van een mooie buitenrit. Manege Bakker organiseert door het hele jaar heen prachtige, bijzondere en spannende buitenritten. Via het ons omringende bos- en duingebied kunnen ruiters te paard naar het strand van Noordwijk. Natuurlijk is dit zowel privé als met een groep mogelijk.

Een buitenrit is een hele belevenis. Daarom is 5 jaar recente rijervaring verplicht en moeten stap, draf en galop goed worden beheerst.

Genieten van de natuur

Iedere dag is er bij Manege Bakker gelegenheid om te genieten van natuurgebied ‘Boswachterij Noordwijk’, dat zo’n vijfhonderd meter vanaf de manege begint. Onder begeleiding kun je gedurende één of twee uur een heerlijke buitenrit maken. Bos, strand en duinen; je vindt het op een steenworp afstand.

 

Tijdens de verschillende seizoenen lijkt elke buitenrit telkens weer een nieuwe ervaring. Geweldig om de invloeden van de zee op het strand te paard te ondervinden. De ruiters van Manege Bakker zijn het hele jaar rond welkom op het Noordwijkse strand, op elk tijdstip van de dag. Kom genieten van deze unieke ervaring!

Wie mee wil met deze buitenritten moet beschikken over voldoende rijervaring. Dit betekent dat ruiters minimaal vijf jaar rijervaring hebben met een minimum leeftijd van 12 jaar en goed kunnen stappen, draven en galopperen in een groep.

Wat kost een buitenrit?

Een buitenrit van één uur kost 30,00 euro. Voor twee uur betaal je 60,00 euro.

 

Meer weten over buitenritten?

Voor meer informatie over onze buitenritten kun je ons bellen op werkdagen van 9.00 tot 12.00 en van 16.00 uur tot 19.00 uur in de weekeinden van 9.00 tot 16.00 uur op tel. 0252-372628. Je kunt ook even langskomen in onze gezellige kantine.


Ook leuk om te doen

Nachtritten

Zo’n vier keer per jaar organiseren wij van Manege Bakker nachtritten. Een gezellige en spannende ervaring!
Alles over nachtritten

Dagtocht

Manege Bakker organiseert ongeveer eens in de twee maanden een dagtocht. Deze tocht brengt deelnemers naar de natuur van de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen.
alles over dagtochten